x close
Acasa Arhiva KWS a publicat catalogul hibrizilor de porumb 2011

KWS a publicat catalogul hibrizilor de porumb 2011

26 Ian 2011 - 00:50


catalog-porumb-2011KWS a publicat noul catalog 2011 al hibrizilor KWS. Între cei 22 de hibrizi de porumb prezentaţi, editorii RECOLTA au remarcat şi anul acesta prezenţa hibrizilor recomandaţi de companie pentru însilozare. Compania este, de altfel, liderul european pe segmentul porumb-siloz.

„În portofoliul hibrizilor de porumb există un număr mare de hibrizi cu pretabilitate pentru siloz, însă principala noastră recomandare se leagă de numele următorilor hibrizi: Mikado, Kitty, Stanza, Kalvados, KWS 1394 și Marcello”, spun reprezentanţii KWS.

Silozul din porumb este un furaj deosebit de valoros și ieftin datorită producţiilor mari ce se pot obţine. Folosit în alimentaţia rumegătoarelor și, în special, a bovinelor, contribuie substanţial prin valoarea sa energetică ridicată la sporirea și ieftinirea producţiei de carne și lapte.

Calitatea silozului depinde, în primul rând, de calităţile masei verzi și de reușita însilozării. Principalele însușiri ale porumbului KWS pentru siloz sunt:


  • nivelul excelent al producţiei totale

  • procentul mare de substanţă uscată și de știuleţi

  • proporţia foarte bună de știuleţi în totalul de masă verde

  • digestibilitatea foarte bună a materiei organice din

  • masa verde însilozatăicon.pdfDescarcă aici catalogul KWS 2011: catalog_porumb_2011

Doriana Nitu„Experienţa ne-a arătat că este mult mai mult potenţial în plante decât ne așteptam iar competiţia este în continuă creștere. Acesta este principalul motiv pentru care activitatea KWS de cercetare și ameliorare este extrem de intensă de la an la an atât pe plan european dar mai ales local, această activitate având la bază obiective inovative orientate pe genetică de înaltă calitate. Alegerea până acum de către dumneavoastră - fermierii din România - a hibrizilor și soiurilor noastre este dovada încrederii în produsele, echipa și brandul KWS ceea ce a dus la consolidarea poziţiei noastre în rândul primelor trei mari companii pe piaţa locală și situarea a multora dintre produsele noastre în topul celor mai performante - KWS vă mulţumește!” a declarat Doriana Niţu, country manager al KWS în România.

KWS este prezent în Romania din 1993 cand a introdus primele testari ale hibrizilor săi. În 1995 a demarat prima promovare a soiurilor de rapiţă şi a hibrizilor de porumb continuând cu activitatea de comercializare a lor. Din 2002, KWS s-a implicat în producerea de sămânţă hibridă la porumb şi floarea soarelui, înfiintând în acelaşi an şi KWS SEMINTE SRL - subsidiara Grupului german în România. Ca şi cota de piaţă, KWS este poziţionată pe locul 2 pe piaţa seminţelor din România, între companiile multinaţionale ce activează în acest domeniu (conform Raportului Kleffmann 2005).

KWS SEMINTE a demonstrat prin calitatea produselor şi profesionalismul echipei sale, că este un jucator de piaţă inovator şi puternic, capabil să ofere parteneriate de lungă durată cu fermierii români. Rezultatele obţinute în loturile demonstrative şi culturile comerciale au dovedit adaptabilitatea materialului genetic creat de KWS şi potenţialul economic ridicat la toate cele 4 produse oferite: sfeclă de zahăr, floarea - soarelui, porumb şi rapiţă.
Citeşte mai multe despre:   insilozarea porumbului,   porumb siloz,   furaje verzi,   porumb masa verde,   hibrizi porumb,   kws
Comentarii
Adauga comentariu