x close
Acasa Financiar Subventii Cererile pentru subventia acordata la bovine se depun pana pe 30 iunie

Cererile pentru subventia acordata la bovine se depun pana pe 30 iunie

14 Iun 2012 - 09:11
Cererile pentru subventia acordata la bovine se depun pana pe 30 iunie
Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Braila reaminteste crescatorilor de bovine ca mai au doar doua saptamani la dispozitie pentru a depune la agentie cererile de plata aferente anului 2012, in cadrul "Platilor nationale directe complementare - sector zootehnic".

"De acest sprijin pot beneficia producatorii agricoli, crescatori de bovine, persoane fizice, persoane juridice si/sau persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau familiale. Solicitantii trebuie sa depuna cererea aferenta fiecarei exploatatii la centrul APIA judetean sau local pe a carui raza teritoriala se afla exploatatia de bovine", a declarat Daniela Militaru, directorul executiv al APIA Braila, pentru Obiectiv.

Pana la acest moment, la nivelul APIA Braila au fost depuse 2.490 de cereri, fata de 3.610 cereri depuse in total in 2011.

Prima pe exploatatie se acorda o singura data pe an producatorilor agricoli inscrisi cu cod unic de identificare in evidenta APIA, in functie de efectivul de bovine inregistrat in Registrul national al exploatatiilor.

Cererile pretiparite sunt puse la dispozitia solicitantilor de catre centrul APIA judetean/local sau pot fi completate online, prin accesarea site-ului www.apia.org.ro, pentru beneficiarii care solicita prima pentru un efectiv mai mare de 50 capete de bovine.

Comentarii
Adauga comentariu